Biztosítási ügyintézés, kárügyintézés Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében

Ügyfeleinknek ingyenes kárfelvétellel, ügyintézéssel könnyítjük meg a dolgát! A Speeding 99 Kft. szerződésben áll a biztosítók többségével, így az általuk elfogadott árakon dolgozunk.

Biztosítási ügyintézés, kárügyintézés Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében folyamata

 1. Bejelentés és Információgyűjtés: Abban az esetben ha kár keletkezett az autójában, első lépésként jeleznie kell felénk. Ezután felteszünk néhány alapvető kérdést a káreseményről, például a kár leírása, az érintett járműről, valamint az esemény időpontjáról.
 2. Kárértékelés: Ezután megkezdjük a kárértékelést. Ennek folyamán felmérjük a járműben keletkezett sérüléseket és problémákat. Ezután meghatározzuk a helyreállítás, javítás költségeit. Ezzel lehetővé tesszük az Ön számára és számunkra is, hogy jobban átlássuk a helyzetet, és a szükséges intézkedéseket, Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében.
 3. Kárfelmérés és dokumentáció: Munkatársaink felmérik a jármű sérüléseit részletesen. Ez a folyamat magabán foglalja a fényképek készítését, a kárszakértői jelentések begyűjtését, valamint további dokumentációkat, amelyek segíthetik a kárügyintézés folyamatát.
 4. Kapcsolattartás a biztosítótársasággal: Ön helyett mi tartjuk a kapcsolatot a biztosítótársasággal. Bemutatjuk a kárfelmérést, az értékbecslést, valamint minden releváns információt a jármű sérüléseiről, hibáiról.
 5. Kárfelvétel és javítás: Abban az esetben, ha a biztosítótársaság elfogadja az értékbecslést, akkor elkezdjük a jármű javítását, helyreállítását. Magában foglalja a sérült alkatrészek cseréjét, javítását, a karosszéria munkákat, valamint további szükségszerű munka folyamatokat, Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében.
 6. Közlemény a károsulttal: Folyamatosan tájékoztatjuk a károsultat a javítás, helyreállítás folyamatáról. Magában foglalja az időzítést, az esetleges komplikációkat, valamint a munkafolyamat előrehaladását.
 7. Tesztelés és átadás: A javítás, helyreállítás befejezése után az autót letesztelik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a gépjármű megfelelően működik. Abban az esetben, ha a jármű tesztelése sikeres volt, átadjuk a károsult részére.
 8. Kártérítési dokumentáció: Összegyűjtjük és elkészítjük a kártérítési dokumentációt, amely tartalmazza az értékbecslést, a javítás részleteit, valamint a költségeket, és továbbítjuk a biztosítótársaság felé, Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében.
 9. Kifizetés és lezárás: A biztosítótársaság átnézi a számára továbbított dokumentációkat, és ha mindent rendben találnak, akkor a kártérítést kifizeti felénk. Ezután kifizetjük a károsultnak az összeget, vagy közvetlenül beszámolunk az összegről a javítás költségeinek levonásakor.

A kárügyintézéshez bizonyos dokumentumok szükségesek, amelyeket kérjük, hogy feltétlenül hozzon magával a gördülékeny ügyintézés érdekében, Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében:

 • A balesetkor kitöltött baleseti bejelentő Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében
 • Jogosítvány
 • Forgalmi engedély
 • Gépjármű kárbejelentő (letölthető, vagy szervizünkben kitölthető) Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében
 • Vállalkozások esetén aláírási címpéldány
 • Részletre vásárolt gépkocsi esetében a hitelt nyújtó intézet neve Budapest, 18.kerület (XVIII.kerület) közelében